06-12098981 algemeen@cdgf.nl

Corien de Groot

Corien kan het beste omschreven worden als een extroverte ondernemende wereldburger uit Wassenaar. Zakelijk landde ze, na eerst de wereld verkend te hebben, terug in Nederland, waar ze aan het roer twee bedrijven liet floreren.

Het familiebedrijf ‘De Groot Kraanverhuur’ en de door haar samen met Simone van Veen opgerichte commerciële zorgaanbieder ‘Vegro Verpleegartikelen’.

Naast haar zakelijke kennis en kunde was Corien een echt gevoelsmens. Het maakte niet uit wie bij haar aanklopte; familie, vrienden of medewerkers, voor iedereen stond de deur open en bood zij een uitgestrekte hand.

Het is deze passie en gedrevenheid, waarmee Corien haar leven heeft vorm gegeven, welke de Foundation wil voortzetten. Passie voor het leven en gedrevenheid om er alles uit te halen. Corien genoot van humor, had oog voor talent, was sociaal betrokken en stimuleerde ondernemerschap op alle mogelijke manieren.

Om deze herinneringen aan Corien uit te dragen is in 2013 de Foundation opgericht door haar partner Simone van Veen. Als de Foundation net zoveel kan geven als Corien gedurende haar leven, dan kunnen velen een keer lekker genieten op de manier, die Corien graag zou hebben gezien.