06-12098981 algemeen@cdgf.nl

Hoofdsponsor Vegro

Vegro heeft een kleurrijke historie: al decennia lang leveren we zorghulpmiddelen aan zowel professionele organisaties als particuliere klanten.

Het begon allemaal in 1985. Simone van Veen, toen werkzaam als wijkziekenverzorgende, liep regelmatig tegen problemen met hulpmiddelen aan. De hulpmiddelen waren er simpelweg niet of ze verkeerden in een slechte staat. Dit moest anders!

Samen met Corien de Groot besloot Simone van Veen om Vegro op te richten met als doelstelling: goede en schone hulpmiddelen aanbieden om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Simone begon Vegro als eenmanszaak. Bij nacht en ontij trok ze erop uit om rolstoelen en bedden aan te schaffen en die vervolgens bij hulpbehoevende klanten te bezorgen. Haar bevlogen uitspraak ‘’zieke mensen kunnen niet wachten’’ was destijds het credo.

In de jaren negentig werd Vegro geselecteerd door diverse thuiszorgorganisaties in Zuid-Holland als voorkeursleverancier voor de uitleen van hulpmiddelen aan hun klanten. Hiermee bereikte Simone haar doel: eindelijk werden de hulpmiddelen en verpleegartikelen als serieus en essentieel onderdeel beschouwd in het zorgverleningsproces.

Vegro groeide enorm. In 2000 leverde dat de derde vennoot op; René Kamerbeek trad toe aan het team. Na een jarenlange succesvolle samenwerking was het tijd om het stokje over te dragen. René werd door Corien en Simone in 2010 aangewezen om de ‘Vegrokar’ verder te trekken.

Ruim drie decennia later is Vegro hét Expertisecentrum voor Hulpmiddelen. Met een landelijke dekking aan winkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra voor de uitleen, verkoop en verhuur van verpleegartikelen en hulpmiddelen. We stellen klanttevredenheid voorop en hebben een regionale invulling van de organisatie. Zo staat de klant altijd centraal bij Vegro.

Vegro staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor de klant klaar!

Rene Kamerbeek
Vegro