06-12098981 algemeen@cdgf.nl

Wie vindt het leuk regelmatig betrokken te zijn bij optredens voor ouderen en mee te helpen deze feestelijke bijeenkomsten op locatie in goede banen te leiden? Dan is je hulp graag gewenst. De Corien de Groot Foundation is een Stichting die het mogelijk maakt cliënten van een bejaarden- of verpleeghuis, een middag of avond te laten genieten van vrolijke optredens.

Voor deze optredens zijn vaste artiesten beschikbaar en er is een heel schema van wanneer en waar zij optreden. Dat kan ook zijn voor de Zonnebloem of Ouderenbonden in de hele regio. De vrijwilliger, gastvrouw of gastheer, helpt de banners opzetten, flyers of versnaperingen uitdelen en contact te zijn tussen tehuis en optredende artiesten. Het gaat om kleine, noodzakelijke hand- en spandiensten, enkele uren per week of per maand.

Genieten

De Corien de Groot Foundation is opgericht in 2013 door de partner van Corien, Simone van Veen. Beiden waren oprichter van de Vegro, aanbieder van Verpleegartikelen. Naast haar zakelijke kennis en kunde was Corien een echt gevoelsmens. Het maakte niet uit wie bij haar aanklopte; familie, vrienden of medewerkers, voor iedereen stond de deur open en bood zij een uitgestrekte hand. Corien overleed aan de gevolgen van kanker. Het is deze passie en gedrevenheid, waarmee Corien haar leven heeft vorm gegeven, welke de Foundation voortzet. Ouderen die niet makkelijk de deur uit kunnen, laten genieten. Corien genoot van humor, had oog voor talent, was sociaal betrokken en stimuleerde ondernemerschap op alle mogelijke manieren. De Corien de Groot Foundation zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat ze gewoon “in eigen huis” kunnen blijven en genieten. Als de Foundation net zoveel kan geven als Corien gedurende haar leven, dan kunnen velen plezier beleven en is vrijwilliger zijn bij de CdGF echt belangrijk. Wie het leuk vindt deze bijeenkomsten als vrijwilliger te ondersteunen kan kijken zich aanmelden.