06-12098981 algemeen@cdgf.nl

Programma

Een hele middag genieten van zang met een kleine bingo of loterij.

Over het algemeen starten wij vaak rond half 2( na de lunch) en zal het optreden ongeveer 1,5 uur duren. Wij geven de voorkeur aan de
dinsdag- of donderdagmiddag (in overleg kan dit uiteraard ook op andere dagen c.q. tijdstippen). Onze entertainers beginnen eerst met 3 kwartier zingen. Aansluitend een kleine bingo of loterij met wat leuke prijsjes (geschonken door de Corien de Groot Foundation).
Daarna volgt een kleine pauze, waarna besloten wordt met nog 3 kwartier zingen, sketches en samenzang.

Amsterdamse tijden van weleer

De Nederlandse hoofdstad staat nog steeds garant voor plezier en gezellige meezingers. De tijd van Johnny Jordaan en tante Leen. ‘Tulpen uit Amsterdam’, ‘Aan de Amsterdamse grachten’ en ‘Geef mij maar Amsterdam’. Samen met leuke sketches en liedjes uit ‘Ja, zuster, nee zuster’ of ‘De Jantjes’, compleet met een bingo en als laatste echte meezingers. De artiesten zijn op elkaar ingespeeld en zorgen voor het hele programma. Even ontspannen ‘Uit in eigen huis’.

De bonte dinsdagavondtrein

Genieten van liedjes van Willeke in haar jonge jaren. Met ‘Spiegeldbeeld’en ‘Ome Jan’, sketches van Snip en Snap, een spelletje of tijd voor een hapje of drankje. Ook met leuke Hollandse liedjes en liedjes uit de mooiste musicals. Compleet met een bingo en als laatste echte meezingers. De artiesten zijn op elkaar ingespeeld en zorgen voor het hele programma. Even ontspannen ‘Uit in eigen huis’.