06-12098981 algemeen@cdgf.nl

 

Het doel van Favendo

Stichting Favendo wil zoveel mogelijk geld doneren aan goede doelen met een ANBI certificaat en/of het CBF Erkend Goed Doel Logo. Het bedrijf Jaytex Products BV stelt jaarlijks een deel van haar winst ter beschikking aan Favendo om dit aan goede doelen te doneren. Het is voor de 5 bestuursleden van Favendo belangrijk dat het geld naar relatief kleinere persoonlijke projecten gaat: Favendo wil graag zelf in contact komen met de mensen achter de goede doelen en betrokken blijven bij de besteding van de donatie. Geven is Beleven! De nadruk van Favendo ligt  op doelen die zijn gericht op zorg en innovatie voor met name kinderen én ouderen.

‘Met  deze donatie willen we mensen helpen om het leven aangenamer te maken, maar ook hulp voor organisaties die bezig zijn op gebieden waar nu nog te weinig aandacht voor is’, legde Jacqueline Hoogendijk uit terwijl ze Simone van Veen de cheque overhandigde. Simone toonde zich geweldig verrast. ‘We zijn enorm blij met deze donatie. Voor ons is dit een steun in de rug om door te gaan waarmee we zijn begonnen. We krijgen zulke leuke reacties en we genieten zelf zo van de blijde gezichten van de mensen. Wij hopen hier nog lang meer door te gaan. Op deze manier kan dat ook.’

Wervelend optreden

Het optreden in het WZH Leilinde/Rustoord werd nog feestelijker dan was bedacht. Het publiek deed van harte mee met het wervelende optreden van de entertainers Daan de Mooij en Gerlinde Vliegenthart. Zij namen het publiek mee op reis langs herkenbare liedjes en stukjes geschiedenis en de middag werd besloten met echte meezingers. Zodat iedereen uit volle borst mee kon doen.