06-12098981 algemeen@cdgf.nl

Ook Vegro expertisecentrum  bedacht ons met een gift en wel zodanig dat wij voorlopig onbezorgd kunnen doorgaan met ons werk voor ‘onze senioren’. Dat betekent dat wij voor 2022 in elk geval ‘zingend’ en ‘plezier makend’ door kunnen gaan. Dus de bloemetjes buiten zettend. Dat doen we overigens binnenshuis. In huis, op de locaties waar onze senioren wonen.

Niet dat wij als bestuur u zullen lastigvallen met ons gezang, want daar hebben wij onze professionele entertainers voor. De Corien de Groot Foundation organiseert vermaak voor bewoners van bejaarden- en verzorgingshuizen door middel van gezellige theater- en muziekshows. Door inzet van zeer getalenteerde entertainers gaan de zorgen van de ouderen even een paar uur aan de kant en is het flink genieten. De Foundation brengt twee werelden bij elkaar: geweldige talenten op zoek naar een podium en een dankbaar publiek op zoek naar een onvergetelijke middag. Met donaties aan de Corien de Groot Foundation is het mogelijk veel mensen te plezieren

Doel

Vegro expertisecentrum is een prachtige organisatie voor verhuur en verkoop van verpleegartikelen met winkels in het hele land. Vegro weet als geen ander hoe belangrijk het is, dat senioren uit hun dagelijkse sleur worden gehaald en even kunnen genieten van leuke sketches, herkenbare liedjes en de mogelijkheid tot meezingen.

‘We zijn enorm blij, want nu kunnen we onze plannen verwezenlijken’, vertelt Simone van Veen, voorzitter van de Corien de Groot Foundation. ‘We gaan onze optredens goed voorbereiden, zodat we in 2021 weer veel mensen een plezierige middag kunnen bezorgen. Wij nodigen u uit om via onze website een aanvraag bij ons in te dienen. Wij hebben nu de mogelijkheid om een leuke bijeenkomst te verzorgen.